Rörfirman J Franzén AB

Avhärdningsfilter & Vattenrening i Östra Sörmland

Vi utför alla slags installationer och reparationer inom VVS

Vi hjälper dig med vattenrening

Vi erbjuder vattenreningstjänster för privatpersoner som vill ha rent och hälsosamt vatten hemma. Med vår högkvalitativa teknik kan vi ta bort föroreningar och orenheter från ditt kranvatten, vilket ger dig en tryggare dricksvattentillförsel.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov.

Filtrering av dricksvatten med Callidus

Vill du ha rent och hälsosamt dricksvatten hemma? Vi erbjuder en vattenreningstjänst som tar bort föroreningar som bakterier och andra skadliga ämnen från ditt dricksvatten. Genom analys av vattnet kan vi rekommendera den bästa filtreringen för just ditt vatten, oavsett om det är till din bostad eller fritidshus.

Vi erbjuder olika metoder för filtrering av dricksvattnet, såsom aktivt kolfilter och UV-filter. Våra experter har över 40 års erfarenhet inom VVS-branschen och strävar alltid efter högsta kvalitet i vårt arbete med vattenrening. Med vår tjänst kan du lita på att få rent och hälsosamt vatten direkt ur kranen hemma.

Varför behöver du vattenrening?

Med vår vattenreningstjänst kan du minska risken för sjukdomar genom att bli av med bakterier och andra föroreningar i ditt dricksvatten. Dessutom förbättrar vi smak och lukt på vattnet vilket gör det mer uppfriskande. Genom att använda vår tjänst skyddar du också miljön genom att minska mängden plastflaskor som annars skulle ha använts, särskilt om du har ett fritidshus där behovet av rent dricksvatten är extra viktigt. Vi erbjuder analys av ditt vatten så att vi kan skräddarsy en lösning som passar just dig och din situation.

Vilka föroreningar kan finnas i ditt dricksvatten?

Bakterier och virus, kemikalier från jordbruk eller industrier samt metaller som bly eller kvicksilver är några av de föroreningar som kan finnas i ditt dricksvatten. Det är viktigt att genomföra en analys av ditt dricksvatten för att säkerställa dess renhet och hälsosamhet.

Kontakta oss!

Är du i behov av våra tjänster eller har du frågor och funderingar, tveka inte att skicka iväg ett meddelande via formuläret.