Rörfirman J Franzén AB

Vattenrening och avhärdningsfilter - Alltid rent vatten

Vi utför alla slags installationer och reparationer inom VVS

Vi hjälper dig med vattenrening

På grund av att vattnet oftast är smutsigare än vi tror, är vattenrening något av det bästa du kan investera i. Med över fyra decenniers erfarenhet har vi på Rörfirman J.Frnazén förbundit oss till att leverera vattenrening av högsta kvalitet. Vi kombinerar gammal kunskap med modern teknik för att säkerställa att ditt hem alltid har tillgång till kristallklart och säkert dricksvatten.

Avhärdningsfilter tar bort kalk och smuts från vattnet

Det är ingen hemlighet att kalk och smuts kan skapa stora problem i hushållets vattensystem. Från minskad flödeseffektivitet till potentiella hälsofrågor - konsekvenserna är många. Det är här våra Callidus avhärdningsfilter mot kalk kommer in i bilden, designade för att effektivt rena ditt vatten.


Hos oss hittar du ett brett utbud av Callidus vattenfilter samt provtagningsflaskor tillgängliga för hämtning direkt från vårt lager. Efter att du har skickat in ditt vattenpror tar vi fram en skräddarsydd lösning och presenterar den för dig. Dessutom erbjuder vi vår populära produkt, Delta Simplex avhärdningsfilter, som är utmärkt för att hantera kalk i vattnet.

 

 

Vi använder Callidus avhärdningsfilter

 

Callidus avhärdningsfilter använder avancerad teknik för att eliminera kalk och smuts, vilket garanterar att vattnet du använder dagligen är av bästa möjliga kvalitet. Inte bara det - regelbunden användning av avhärdningsfilter kan förlänga livslängden på dina rör och vitvaror genom att minska kalkavlagringar som annars kan leda till kostsamma reparationer.

 

 

Andra metoder för vattenrening

 

Förutom våra effektiva avhärdningsfilter erbjuder vi även andra lösningar som aktivt kolfilter och UV-filter. Dessa system är utmärkta för att ytterligare rena ditt vatten från skadliga kontaminanter och bakterier, vilket gör varje glas vatten du dricker säkrare och fräschare.

 

Varför är vattenrening avgörande för ditt välbefinnande?

Att investera i vattenrening är ett effektivt sätt att främja hälsa och välbefinnande. Genom att eliminera skadliga mikroorganismer och föroreningar från ditt vatten bidrar ett avhärdningsfilter för vatten inte bara till en säkrare vardag, utan även till en förbättrad smakupplevelse. Rent dricksvatten är dessutom gott. Ett annat plus är att du bidrar till en grönare planet genom att minska ditt beroende av plastflaskor, vilket är särskilt värdefullt i sommarstugor eller andra platser där tillgången till rent vatten kan vara begränsad. Vi erbjuder personlig vattenanalys för att kunna erbjuda en lösning som är perfekt anpassad till just dina behov.

Vad döljer sig i ditt dricksvatten?

Ditt dricksvatten kan vara hemvist för en rad oönskade gäster, från sjukdomsframkallande bakterier och virus till industriella kemikalier och tungmetaller som bly. Dessa föroreningar kan ha olika ursprung, såsom närliggande jordbruksmark eller industriella utsläpp, och utgör en potentiell risk för din hälsa. Att analysera vattenkvaliteten är därför en grundläggande åtgärd för att garantera att vattnet du dricker är rent och hälsosamt. Livsmedelsverket rekommenderar att man testar sitt brunnsvatten minst vart tredje år.

Vi tillhandahåller flera VVS-tjänster

 

Vår expertis sträcker sig bortom vattenrening. 

 

  • Badrumsinredning - Drömmer du om en badrumsinredning eller behöver du hjälp med elinstallationer? Våra samarbetspartners inom bygg och el garanterar en sömlös service. Vi koordinerar hela processen så du slipper det administrativa krånglet.

 

  • Installation av värmepumpar - Vi installerar och underhåller värmepumpar för att göra din bostad mer energieffektiv. Vi använder oss främst av Nibes värmepumpar.

 

  • Allt inom VVS - Vi utför en massa tjänster som täcker VVS - såsom sanitet, reparationer och installationer. Med 45 år i branschen kan du vara säker på oss.

Du som kund är alltid vår prio

 

Hos oss står du, kunden, alltid i första rummet. Vi har en stor förmåga att lyssna och anpassa våra lösningar efter just dina behov. Vi ger dig både gällande produktkvalitet och kundservice.

 

Lita på oss för rent och säkert dricksvatten

 

Med avhärdningsfilter vet du att du och din familj njuter av det renaste och säkraste vattnet som finns. Kontakta oss idag för en konsultation och ta det första steget mot en hälsosammare och renare framtid.

Kontakta oss!

Är du i behov av våra tjänster eller har du frågor och funderingar, tveka inte att skicka iväg ett meddelande via formuläret.