Rörfirman J Franzén AB

Din VVS-installatör i östra Sörmland

Vi utför alla slags installationer och reparationer inom VVS

VVS-Tjänster i Sörmland

Vi tar på oss alla typer av uppdrag vad gäller VVS. Oavsett om du har fått stopp i ett avloppsrör eller om det är varmvattenberedare som ska installeras, står vi till förfogande att göra jobbet. Våra kunder är både privatpersoner och fastighetsägare. Alla våra kunder är viktiga för oss och du kommer alltid få hög prioritet och service.

Vad står VVS för?

VVS är en förkortning som inkluderar ett flertal områden som VVS-montörer arbetar inom. VVS står för värme, ventilation och sanitet. Titeln rörmokare förknippas främst med sanitet. Det är förståeligt då den delen handlar just om rör och givetvis är det så att VVS-företag arbetar med rördragning, men i många fall är det andra typer av tjänster som dominerar ett VVS-företags uppdrag.

Kontakta oss

Värme

Ett vanligt förekommande exempel inom värme är installation av värmesystem. Inom detta ingår bland annat arbete med olika slags värmepumpar, något som vi på Rörfirman J Franzén AB arbetar med. Att installera en värmepump i sin bostad är ett effektivt sätt att sänka sina uppvärmningskostnader.

Ventilation

Ventilation går ut på att ersätta luft med fräsch luft i inomhusutrymmen dels för att kontrollera temperaturen, men även för att cirkulera luften och på så sätt hålla miljön och omgivningen fri från fukt, odörer, rök, luftburna bakterier och koldioxid. Vi har samarbetspartners som hjälper till med ventilationsinstallationer.

Sanitet

Sanitet handlar om hanteringen av vätskor och gaser, i först och främst spill- och tappvatten. Här finner vi hantering av system för dricksvatten och avlopp.

Vi samarbetar med badplatsen.se - Här kan du hitta alla produkter vi erbjuder vad gäller inredning till ert badrum

Vattenrening & analys

Hur står det till med ditt vatten? Livsmedelsverket rekommenderar att man testar sitt brunnsvatten minst var tredje år. Vi på Rörfirman J Franzén AB i samarbete med Callidus Vattenrening hjälper dig hela vägen från vattenanalys till installation och service av vattenfilter. Kontakta oss på 0156-26670 eller titta in till oss på Åda Säteri för att hämta en vattenanalys.

Vi säljer filter

Vi säljer vattenfilter av Callidus fabrikat och har provtagningsflaskor på vårt lager. Flaskorna kan hämtas hos oss och skickas sedan in varvid ett förslag upprättas och skickas till kunden. Vi säljer även storsäljaren Delta Simplex avhärdningsfilter mot kalkhaltigt vatten.

Läcksökning och reparation

Läcker det någonstans i avloppet eller är det en kulvertledning som läcker? Vi på Rörfirman J Franzén AB står till förfogande för att utföra felsökning och hitta läckaget. Vi reparerar läckage och ser till att systemet fungerar som det ska utan några problem.

Kontakta oss!

Är du i behov av våra tjänster eller har du frågor och funderingar, tveka inte att skicka iväg ett meddelande via formuläret.