Rörfirman J Franzén AB

Service & installation av värmepumpar i Östra Sörmland

Vi utför alla slags installationer och reparationer inom VVS

45 år i branschen!

Vi på Rörfirman J Franzén AB har lång erfarenhet av att arbeta med värmepumpar av alla slag. Efter oss har vi lämnat glada och kunder som har ett värmesystem installerat eller servat. Efter mer än 45 års erfarenhet av service- samt installationsarbeten av värmepumpsanläggningar kan vi med lätthet konstatera att vi är experter på värmepumpar. Så oavsett du ringer i egenskap av villaägare eller ägare av företagslokal, har vi alltid en lösning för dig!

Vi tar fram offerter och är med kunden under hela resan. Vi sköter allt från dokumentation som behövs för upprättandet inför installation till kontakt med myndigheter och andra aktörer inför arbetet. Vår prioritet är alltid att hålla högsta service och ha tät dialog med våra kunder, genom att finnas med under hela arbetsförloppet. Vare sig du vill få en värmepump installerad eller få en service utförd på ditt befintliga värmepumpssystem, står våra rörmokare till förfogande. Det är svårt som oinsatt att veta vad för åtgärder som ska vidtas och därför är du välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Funderar du på att installera en värmepump?

Vi tar fram offerter och är med kunden under hela resan. Vi sköter allt från dokumentation som behövs för upprättandet inför installation till kontakt med myndigheter och andra aktörer inför arbetet. Vår prioritet är alltid att hålla högsta service och ha tät dialog med våra kunder, genom att finnas med under hela arbetsförloppet. Vare sig du vill få en värmepump installerad eller få en service utförd på ditt befintliga värmepumpssystem, står vi till förfogande. Det är svårt som oinsatt att veta vad för åtgärder som ska vidtas och därför är du välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Om värmepumpen

Värmepumpen har blivit ett allt vanligare värmesystem eftersom allt fler har fått nyss om dess fördelar. Den är ekonomisk i drift och billigare än många andra värmesystem. Vad är det för faktorer som gör värmepumpen så fördelaktig ur ett ekonomiskt perspektiv? Systemet omvandlar den energi som finns naturligt i luften, marken, vattnet och berggrunden till värme. På så sätt utvinns massor av gratis energi som därefter omvandlas till värme som håller temperaturen uppe i bostaden, vilket både är ekonomiskt och miljövänligt.

Certifierad VVS-firma för Nibe-värmepumpar

Vi är återförsäljare och arbetar med NIBE-värmepumpar. Vi arbetar endast med de bästa verktygen och delarna.
Läs mer här!

Service värmepump

För att fungera ordentligt som den ska behöver din värmepump regelbunden service och underhåll. Dels ska inomhusdelen rengöras och filtren bytas ut, men även självaste pumpen behöver en service. För detta krävs en auktoriserad servicetekniker som vet hur systemet ser ut. Utför du service av värmepumpen enligt föreskrivna intervaller säkerställer du problemfri drift och minskat slitage och buller samt bättre effektivitet. Vi har kvalificerad personal som servar värmepumpen och ser till att den är i fortsatt gott skick.

Reparation värmepump

Har du fått problem med värmepumpen? Märker du att den inte fungerar som den ska? Vi samarbetar med företag som har kylbehörigheterna för att reparerar värmepumpar. Huruvida det är värt att reparera värmepumpen beror på olika faktorer som exempelvis värmepumpens ålder och vad för del som har gått sönder. En annan faktor är huruvida du har hemförsäkring, den kan stå för en del av reparationskostnaderna om värmepumpen inte är äldre än 7 år. 

Installation värmepump

Låt oss hjälpa dig med att installera en ny värmepump hemma. Vi har duktiga tekniker som kan besöka dig och konsultera dig kring vilken typ av värmepump samt modell som är rekommenderad för din bostad. Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda med arbetet och känna att de har ett välfungerade värmesystem i hemmet efter att vi är klara. Med över 45 år i branschen kan du vara säker på att vi kommer att göra ett väldigt bra arbete. Du vet väl om att du har rätt till ROT-avdrag? Kontakta oss idag för kostnadsförslag eller om du har frågor!

Kontakta oss!

Är du i behov av våra tjänster eller har du frågor och funderingar, tveka inte att skicka iväg ett meddelande via formuläret.